viernes, 22 de abril de 2016

FELIÇ SANT JORDI 2016

Llegir és tot un camí que s'enceta i mai no s'acaba, cada dia de l'any, en tot moment. Llegim sentats, plantats, girats; llegim pel matí, pel migdia, per la tarda, per la nit; llegim sols i en companyia; llegim... sempre.

I cada vegada que anem a llegir ens preparem per emprendre aquest nou viatge, el planifiquem amb una certa i inquietant emoció... 
A mi m'encanta llegir. Però llegir al meu ritme, al meu estil. No m'agraden les descripcions detallades així que moltes vegades me les salto... M'encanten els diàlegs així que moltes vegades els llegeixo dos i tres cops.
A vegades vull saber el final abans d'acabar, així que vaig a l'última pagina i me'l llegeixo. Després torno a on estava i.... Sorpresa! no s'ha acabat el món. No passa res. És el meu estil, la meva lectura.
 Hi ha mesos que no paro de devorar llibres... hi ha mesos que no toco ni la tapa. M'agrada l'olor del llibre. No m'agrada l'e-book. Diga'm antiga i potser tindràs raó però és la meva decisió.
 Llegiu el que vulgueu, com vulgueu i quan vulgueu però obriu la ment als llibres i les històries explicades per ser llegides. 
I si a sobre demà ho acompanyem amb aromes de roses millor que millor. Què no oloren?, no passa res, color sí que tenen. És qüestió d'actitud. Siguem positius. 

Feliç Sant Jordi a tots i totes. M'encanta aquest dia.

2 comentarios:

artur dijo...

Bon Sant Jordi !!

Garbí24 dijo...

llegir és un plaer i sóc com tu, no m'agrada que m'expliquin en quatre pàgines com està decorada l'habitació on passen els fets, m'agrada anar al gra no cal un llibre de vuit centes pàgines si la meitat són palla.
He comprat roses perquè és el dia i la tradició, però ahir després de ploure vaig trencar unes quantes del jardí de casa i aquelles fan una olor encisadora, són de veritat autèntiques encarar que no perfectes a la vista.
Espero que hagis gaudit del dia amb els teus.

SE ACABÓ!

Quieres más? pues hala! busca entraditas a la derecha...