lunes, 23 de julio de 2012

PLORA EL MEU PAIS

Plora el meu pais, plorem tots. L'Alt Empordà es crema... les flames arriben, sense avis previ, es mengen tot el que troben, escupen cendres, fum i color negre al seu pas... Plora el meu pais i ploro jo, amb un negit al cor. Estimo aquella terra. L'he viscuda, l'he estimada i l'estimo. Malgrat que no li quedi la cara neta per un temps. Malgrat que no es quedi tan bonica com estava el dissabte... Malgrat sentir-me enfadada perquè segur que algu sense pensar, va fer que tot comencès, malgrat tot estic positiva. Gràcies a aquests funcionaris, mossos, bombers, guardes forestals i tots els professionals que per quatre duros que els hi ha quedat com sou, donen la vida per tornar-la al meu pais. Gràcies a tots. Junts, tornarà a florir. Segur...

5 comentarios:

Garbí24 dijo...

hem de dlnar gràcies a que aquesta gent encara te sentit comu......cosa que molts dirigents no

kira permanyer dijo...

Doncs si, quan veus les condicions de treball i lo malament que els tracten.... quin pais.

raindrop dijo...

Es tristísimo. Hace unos meses, ardió en la provincia de Coruña un bosque que es muy especial para mí (las fragas de Caaveiro) y fue como si me quemaran algo dentro de mí mismo.

besos

ROCK N´ROLL OUTLAW dijo...

Jo estic tan indignat. Algun cabró que llença una burilla a terra i ja està...
Sort que no ha sigut un desastre de coordinació com Horta de Sant Joan.

Petons!

kira permanyer dijo...

Raindrop. Imagino tu sentimiento como el mio... duele algo dentro verdad? un abrazo

Marc: gracies per comentar. ara diuen que investigaràn les burilles.. el que han de fer es no retallar tant en educació! massa burro fora... abraçada!

SE ACABÓ!

Quieres más? pues hala! busca entraditas a la derecha...