martes, 4 de diciembre de 2012

SENSE TREPITJAR SENYOR WERT

JO VULL parlar en català, JO VULL llegir en català, JO VULL triar el que penso i sento.. JO VULL que els meus fills aprenguin en la llengua de casa nostra, JO VULL que el meu pais sigui lliure, JO VULL viure en la cordialitat i l'entesa, JO VULL que no s'imposin pensaments a un poble, JO VULL que respectin la història, JO VULL un ensenyament public de qualitat, JO VULL un ensenyament que respecti i transmeti les nostres tradicions....
NO VULL ni que m'espanyolitzin, ni americanitzin, ni europeitzin... que amb els diners de tots els catalans i catalanes es subvencionin escoles concertades on el pensament es únic, on els nens van tots vestits igual com a un geto, on només té cabida un únic déu,  NO VULL que sense consultar a qui ens representa al Parlament, vinguin altres representants a dir-nos que hem de fer, NO VULL que es diguin mentides, que aqui discriminem , que no respectem altres llengues, altres procedencies, NO VULL que menteixin dient que no sabem conviure amb els que van vindre de fora a ajudar a aixecar aquest pais... 
Perquè Senyors i Senyores del PP els meus pares van ser inmigrant en una terra que ara els pertany també. Així doncs sé molt be de què parlo, Vostès no tenen ni puta idea.

Dedicat al gran pensador i conqueridor lingüistic Jose Ignacio Wert.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Ole tu!!! estic d'acord en tot el que dius! ho podria haver escrit jo mateixa!

AGF

kira permanyer dijo...

Doncs cridem tots al carrer!!!! que ja està be!

Garbí24 dijo...

Jo vull...penjar dels ous a alguns.....

kira permanyer dijo...

Fes-ho Joan fes-ho... no diuen que som freds els catalans????

Tío Eugenio dijo...

Kira, tienes razón. Desgraciadamente tienes mucha razón, las últimas noticias sobre la ley Wert son alarmantes. Ojalá todos los políticos de un signo u otro dejen pronto de utilizar la enseñanza como un arma arrojadiza.
No nos dejemos pisotear.
Ug

Maijo Ginovart dijo...

Quan de sentiment em aquest post! Avui és un dia trist per als catalans. Una abraçada, Kira. M'ha agradat molt.

juan andrés estrelles dijo...

Wert, Gallardón, Bañéz
Impresentables tenemos dónde elegir. No tenéis la impresión de que cada vez que surge alguna noticia que el gobierno prefiere enterrar. Alguno de estos lumbreras decide ponerse bajo los focos para distraer la atención. La última tropelía de Wert el iluminado, llegó a la par que la pasta europea para el rescate a la banca. Pasta de la que la plebe somos avalistas.

kira permanyer dijo...

TIO EUGENIO. Tu comentario, viniendo de alguien de Mostoles y teniendo en cuenta que el post estaba escrito en català, es para mi muy valioso. Lo guardaré con cariño y lo exibiré como un ejemplo de que los de a pie, respetamos mucho más que los que alardean de representarnos.
MAIJO.Sempre es un orgull tenir un comentari d'una persona amb tanta sensibilitat com tu. Cert, es pur sentiment de rabia i d'orgull de pertenyença a un poble del qual em sento molt orgullosa. Un petó.

kira permanyer dijo...

JUAN ANDRES. Tienes toda la razón. El problema es que atacan sentimientos de pueblo, eso no se puede obviar. No les creo tan inteligentes, el problema es que para tapar lo que dices, abren grandes brechas en la sociedad... y eso no hay masilla que lo tape. Un abrazo cuentista!

Anónimo dijo...

realment el senyor Wert es màquina d'exaltar el sentiment catalanista, feia molt que no havia estat tan fort com ara i en gran part ha estat gràcies a aquest malparit, gràcies senyor Wert.

kira permanyer dijo...

Si Pons007, jo no se si realment tot això està molt maquinat, perquè em costa de creure que siguin tan tontos...

SE ACABÓ!

Quieres más? pues hala! busca entraditas a la derecha...